El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El col·legi Tomás Llàcer, guanyador d'un premi Baldiri i Reixac 

El centre alcoià ha estat reconegut per un projecte inclusiu i teatral amb un altre col·legi de Cocentaina.

La Fundació Carulla atorga aquests premis als col·legis que promouen experiències educatives en la nostra llengua. El Col·legi d'educació Especial Tomás Llàcer ha rebut un premi per un projecte inclusiu i teatral amb el col·legi contestà Sant Joan Bosco. 

El Col·legi d'Educació Especial Tomás Llácer va endinsar-se en el passat curs escolar en un projecte educatiu inclusiu amb el col·legi públic Sant Joan Bosco de Cocentaina. El projecte va concloure amb una doble representació teatral, al Centre Cultural el Teular de Cocentaina i al Teatre Principal d'Alcoi, on els alumnes dels dos centres es van coordinar per a representar una adaptació feta per Francesc Pou dels contes 'El Monstre Rosa' d'Olga de Dios, i 'El gran llibre dels superpoders' de Susana Irsen. El resultat es pot vore en el vídeo de dalt de la notícia. 

Doncs bé, la Fundació Carulla, que premia les experiències educatives inclusives i en la nostra llengua, ha atorgat un dels premis 'Experiències' a aquest projecte del Tomás Llacer. Està dotat en 500 euros, però a més suposa un reconeixement al treball fet des dels dos centres. 

Des del col·legi TomásLlácer s'han mostrat molt satisfets pel premi i diuen que "no podem oblidar la gran lliçó de professionalitat que ens donà l'alumnat del CEIP Sant Joan Bosco, perfectament coordinats pel seu professorat Pilar Moltó, Francisco Amorós i molt especialment per la seua tasca i perquè és membre de la nostra comunitat educativa, Carme Insa, alma mater del projecte que ens va contagiar del seu entusiasme i la seua inesgotable iniciativa".