El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Alcoi 'donarà la xapa' durant el Nadal

Rafa Pérez, Vanessa Moltó i Paco Moltó presenten la campanya / Ajuntament d'Alcoi

Regals per a tots els clients en més de 300 comerços de proximitat a Alcoi.

Més de 300 comerços associats a ACECA i a la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial' arranquen la consolidada campanya del Nadal Alcoià. Animació al carrer, regals i passes especials per veure el Tirisiti són alguns dels atractius d'aquesta campanya que pretén mostrar "el pes important del comerç minorista", com ha destacat la regidora de l'àrea, Vanessa Moltó.

Els personatges del Tirisiti i els patges tornen a ser protagonistes a la campanya del comerç d'Alcoi Ciutat del Nadal. Després de l'èxit en l'anterior nadal, torna l'animació al carrer dels baris alcoians. Tirisiti, 'l'abuelo', el Sereno i tots els seus amics cobraran vida i passejaran pels carres d'Alcoi aquests dies:

Al Centre, 15 de desembre al matí (de 10 a 14 h).
A Santa Rosa, 21 de desembre a la vesprada (de 17 h a 19 h)
A la Zona Nord, 22 de desembre al matí (de 10 a 14 h).
A l'Eixample, 22 de desembre a la vesprada (de 17 h a 19 h).

Tots ells repartiran rosetes. Aquestes es poden aconseguir comprant als comerços associats d'ACECA i de la Federació de Comerç

Una de les novetats que presenta aquesta campanya són les 10.000 xapes amb patges que es poden aconseguir comprant als nostres comerços. Cal destacar que un any més les principals associacions comercials s'han tornat a unir per fer aquesta campanya més gran. Aquesta ha estat presentada per la regidora de Comerç, Vanessa Moltó; el president d'ACECA, Rafael Pérez;Paco Moltó, en representació d'Alcoi Comercial.

Una altra de les accions consolidades són els passes especials per veure El Betlem de Tirisiti des de la tramoia. Per aconseguir aquestes entrades VIP cal donar 'M'agrada a aquesta publicació de la pàgina d'Alcoi Ciutat del Nadal. Cal destacar que l'any passat, vora 50.000 persones participaren en aquesta acció, segons Rafa Pérez.