El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Alcoi és motor de positivitat i confiança

Estigues pendent a les xarxes socials dels comerços d'Alcoi.
 

Amb aquesta campanya es valora el treball i esforç del comerç local d'Alcoi, que aposta per la relació personal, la qualitat o la immediatesa.

L'Ajuntament d'Alcoi posa en marxa una campanya de promoció del comerç local, juntament amb ACECA, l'associació de comerciants d'Alcoi, i la Federació de Comerç. La campanya compta amb vídeos promocionals que es poden vore per xarxes, com aquest que oferim ací i on Aitana i Jordi mostren com tot es pot comprar a prop teu. També es penjaran en tanques publicitàries de la ciutat 24 fotografies de comerciants d'Alcoi. I amb la col·laboració de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Alcoi, es farà un còmic per a repartir en les aules d'infantil dels col·legis de la ciutat.

Amb aquesta campanya, a més de valorar l'esforç del comerç de proximitat, es vol inicidir en un missatge d'optimisme, ja que el comerç local és motor de positivitat. Així, en la campanya es destaquen valors com la importància de la relació personal o la immediatesa.

La campanya estarà en marxa en xarxes socials fins al 17 de novembre. L'objectiu final és ajudar als comerços a fer front als problemes que tenen ara, una una baixa economia després de la pandèmia, la falta de connexió amb les noves generacions, i les campanyes de publicitat poc efectives.