El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Alcoi està regalant cultura

Per aquest projecte pilot cultural, Híbrid compta amb el patrocini de l'Ajuntament d'Alcoi, Union Alcoyana Seguros, la Diputació d'Alacant, la Cambra de Comerç i la patronal de comerciants ACECA. L'espectacle també s'inclou dins la programació Viu l'Estiu de cultura, i tindrà lloc a l'IVAM-CADA d'Alcoi.

L'alcoià Xavi Mira proposa una nova forma d'estendre la cultura. Teatre Híbrid posa a disposició dels comerços alcoians, a un preu molt reduït, entrades virtuals per als seus espectacles, i així les poden regalar als clients. La primera cita és aquest mateix dissabte 11 de juliol, des de l'IVAM-CADA d'Alcoi, i amb Xavi Mira. I els pròxims mesos es podrà gaudir dels espectacles de Xavi Castillo o Sol Picó, entre altres.

Híbrid, companyia de l'alcoià Xavi Mira i Filippo Fanó, ens ofereix l'oportunitat de gaudir del teatre des de casa. En directe, amb una realització a 4 càmeres, amb qualitat 4K, i des de l'escenari inigualable de l'IVAM-CADA d'Alcoi. Però tot des de la comoditat del nostre sofà. És una nova forma de gaudir dels espectacles en aquesta vida post-Covid, on encara no podem omplir els teatres, però sí que tenim ganes de cultura.

Però Híbrid no es queda ací, i també proposa una xarxa entre cultura i comerços que ajuda a clients, artistes i espectadors. Xavi Mira explica a ARAMULTIMÈDIA que durant el confinament moltes entitats regalaven cultura i tenia molt bona acceptació, i eixa és la idea. Híbrid posa a disposició dels comerços alcoians un pack de 50 entrades virtuals a un preu molt reduït, 15 euros en total (cada entrada virtual comprada per un particular costa 4,5 euros). I els comerços poden regalar les entrades als seus clients, refermen la seua confiança i els regalen cultura.

Per al primer espectacle, 'Km0', i gràcies a l'aportació de l'Ajuntament, Híbrid ha posat a disposició dels comerços, de manera gratuïta, un total de 7.500 entrades, perquè puguen comprovar el producte que després podran comprar i regalar. I després s'ha preparat una programació amb una actuació cada mes de reconeguts artistes alcoians: Xavi Castillo, Enric Peidro, La Dependent, Neus Ferri, i la clausura amb Sol Picó al desembre.

Xavi Mira prova en Alcoi aquesta nova idea d'entendre i estendre els espectacles, amb la idea d'ampliar-la en un futur a les capitals valencianes i aconseguir una ampla xarxa de comerciants que regalen cultura. En la web d'Híbrid tenen complida informació, tant si ets comerciants i t'interessa adquirir entrades, com si vols ser espectador presencial o virtual.