El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Alcoi et fa volar

Imatge lliure. A_Different_Perspectiv, via Pixabay

Les dos patronals comercials de la ciutat, ACECA i la Federació, s'uneixen en una aposta ferma pel comerç local enfront de la venda en línia. Rafa Pérez, president d'ACECA: "la venda en línia no et puja en globus, no et dóna castanyes, no t'entra a vore la tramoia del Tirisiti, i tampoc et dóna diners perquè compres en els teus comerços. Tot el que es ven en la comarca i Alcoi és benestar per a la nostra zona".

Si et vas perdre el viatge en helicòpter organitzat pels comerciants, ara tens una nova oportunitat per a volar. Compra en comerços de la ciutat i guanya una pujada en globus per vore Alcoi des del més alt.

Els comerciants se sumen a la campanya Alcoi Ciutat del Nadal amb una sèrie d'ofertes i concursos per animar a la gent a comprar en els establiments locals. Són més de 300 comerços, associats a ACECA o la Federació del Comerç, que volen animar a la gent a fer compres de proximitat. I la veritat és que la campanya està a l'altura.

Per una banda se sortegen 10 premis de 100 euros per a gastar en els comerços locals. També 8 entrades VIP al Tirisiti que permeten no sols vore el teatre, sinó accedir a les bambolines per descobrir com funciona. I també hi haurà animació al carrer: els populars personatges Tirisiti i Tereseta, acompanyats per la Castanyera i molta música, passejaran pels diferents barris de la ciutat. Ja ho han fet en la Zona Nord, i aquest divendres 20 de vesprada estaran a Santa Rosa. Dissabte 21 de matí serà el torn del centre, i de vesprada visitaran l'Eixample.

Però el gran sorteig és un viatge en globus per vore Alcoi des del cel. Fa no res, ja celebraren un sorteig per a fer un viatge en helicòpter, que va ser un gran èxit. I ara per a Nadal tornen a apostar per un premi espectacular, i ens animen a emular a Tirisiti i viatjar a la lluna. Serà el pròxim 21 de desembre a la plaça d'Al-Azrak, així que cal fer les compres aquests dies. Un total de 30 persones guanyaran un viatge en globus. O què cal fer per a participar? Doncs comprar en els comerços d'Alcoi i demanar participar en el sorteig. 

Mónica Herreros, presidenta de la Federació del Comerç, diu que es tracta d'una aposta pel comerç de proximitat, on podem trobar qualitat, bon servei i bon preu. Els comerciants s'uneixen i col·laboren enfront de les altes xifres de compres per Internet, per a defensar el comerç local. Rafa Pérez, president d'ACECA, és molt clar quan diu que "la venda en línia no et puja en globus, la venda en línia no et dóna castanyes, la venda en línia no t'entra a vore la tramoia del Tirisiti, i la venda en línia tampoc et dóna diners perquè compres en els teus comerços. Tot el que es ven en la comarca i Alcoi és benestar per a la nostra zona".