El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Alcoi s'engalana per als premis d'aparadorisme

Representants de les diferents entitats col·laboradores en els premis d'aparadorisme.

Les bases de la convocatòria es poden trobar al següent enllaç.

Des de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi s'han convocat un any més els premis d'aparadorisme, una certamen que incentiva els comerciants de la ciutat a decorar els seus aparadors amb motius nadalencs.

El concurs contempla dues línies de participació, per al comerç tradicional i per als locals hostalers, cadascuna d'elles dotada amb un primer i segon premi de 500 i 300 € respectivament. El termini per a inscriure's en la convocatòria d'enguany finalitza el 3 de desembre, mentre que el dia 8 del mateix mes és la data límit perquè els comerciants decoren els seus aparadors.

Les inscripcions es poden formalitzar presencialment a l'oficina de comerç (c/ Sant Francesc, 38), a través del portal del comerç, o amb l'adreça electrònica comercio@alcoi.org.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha recordat quins seran els criteris per determinar els comerços premiats: originalitat, caracterització del nadal alcoià, decoració de façanes i accessos, il·luminació, i ús de productes propis. El tribunal estarà format per membres de totes les entitats col·laboradores en la iniciativa: la Cambra de Comerç d'Alcoi, la Federació de Comerç, ACECA, i l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi.

El president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, ha recordat en roda de premsa tots els cursos i tallers que des de l'entitat que presideix s'han dut a terme per tal d'ajudar els comerciants en qüestions d'imatge corporativa i digital.