El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç de Santa Rosa celebra un dia ple d'activitats

El divendres a les 20:00 té lloc un 'Flashmob' i durant tot el dissabte es faran diferents activitats.

L'associació de comerç 'Santa Rosa' realitzara una sèrie d'activitats que es podran gaudir aquest dissabte, inclús el divendres a la plaça Jaume el Conqueridor i al carrer Santa Rosa a les 20:00 tindrà lloc un 'flashmob', on un grup de gent es posara a ballar.

Pel que fa a les activitats, tindran lloc durant tot el dissabte. Al matí, al parc de Romeral a les 10:30 té lloc una gimcana; a les 12:00 es farà la inauguració del programa del dissabte acompanyada per un concert realitzat per 'Ceda el Paso', i inclús una paella gegant per a completar un matí de diversió.

Cal dir que per a participar en la ruta de la tapa s'ha de pagar 12 euros, amb la possibilitat d'encomanar 5 tapes i canyes i un plat de paella.

A la vesprada, a partir de les 16:30 es faran una sèrie de jocs organitzats per 'GOBELET'; a les 18:30 es realitzara la 'Globotada', des de la plaça Miguel Hernández fins al Romeral pel carrer Xixona, en la que la gent tindrà un globus lligat a ells i que s'aniran explotant al mateix temps que es fa un recorregut. En acabar, a les 18:45, per part de 'PATUFETS' faran una animació infantil al parc del Romeral.

I per a concloure tot un dia de festa, a les 20:00 tindrà lloc un sorteig dels lots de productes de l'Associació de Comerç Santa Rosa.

Si voleu un cap de setmana diferent, ara és el moment.