El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç del Centre actualitza la seua imatge

L'agència Brantz. s'ha encarregat de definir el disseny. A partir d'ara la marca estarà present en totes les iniciatives que afecten al Centre de la ciutat.

Fruit d'un acord pres en la Mesa del Centre s'ha creat una marca visual que estarà present a totes les accions institucionals dirigides al Centre de la ciutat.

En compareixença pública l'alcalde de la ciutat, Toni Francés, ha volgut remarcar el "caràcter col·lectiu de la iniciativa", nascuda de la Mesa del Centre, i que busca "sumar esforços i propostes així com recuperar el dinamisme que necessita aquesta part de la ciutat". Recorda l'edil els importants acords que estan naixent des de la Mesa de Centre, després de "l'acord històric al qual es va arribar a principis d'aquest any", i també gràcies a la seua consignació anual de 300.000 €, que l'any passat va permetre la concessió de 15 ajudes per a l'obertura de nous negocis.

D'altra banda, la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha volgut apel·lar a la importància del Centre a la nostra ciutat, afirmant que "fou ací on s'establí el germen de l'Alcoi que coneixem, i també ací és on es troba el germen de l'Alcoi amb el qual tots somiem".

Al vídeo adjunt podreu trobar tots els detalls de la nova imatge, així com les paraules de la persona al darrere del projecte, Pep Valiente, creatiu a l'agència de disseny Brantz.

Presentació de la nova imatge, amb part dels integrants de la Mesa del Centre