El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç d'Ibi s'engalana de cara a l'arribada del Nadal

Ibi

L'objectiu d'aquests certàmens és reconèixer l'esforç dels comerciants per mantenir atractius els aparadors dels seus establiments, millorant la imatge comercial del municipi, animant les compres i creant un ambient propi de l'estació nadalenca.

La iniciativa ha nascut de l'esforç conjunt entre l'Ajuntament d'Ibi, des de la regidoria de Comerç, l'Agrupació de Comerç Iberut (ACI) i l'Associació de Comerciants de l'Avinguda de la Pau.

La vila joguetera acull dos concursos amb què decorar els aparadors i façanes de la ciutat. D'una banda la XXVIII edició del concurs d'Aparadorisme i d'altra el II concurs d'Arranjament de Façanes de la Campanya Nadalenca d'Animació Comercial.

El concurs d'aparadorisme està obert a tots els establiments comercials de venda al detall de la localitat, l'obertura dels quals siga anterior a l'1 de desembre de 2018. A més s'estableixen tres premis valorats en 500 euros, 300 euros i 200 euros respectivament.

Quant al concurs d'arranjament de façanes, el primer premi està valorat en 500 euros, que se sumarà a un esment especial per a la façana que obtinga major nombre de vots través d'un concurs radiofònic en un programa de Radio Ibi.

Els comerciants interessats a participar han de realitzar la inscripció a través del Registre General de l'Ajuntament fins al 10 de desembre. El jurat visitarà els aparadors dels establiments participants entre els dies 11 i 14 de desembre on valoraran la imatge, il·luminació, originalitat, creativitat i colorit, així com l'ús de motius nadalencs tradicionals d'Ibi. La decisió del jurat es donarà a conéixer el 21 de desembre.