El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El comerç local també està en línia

Loobo, la marca de roba ecològica alcoiana, assegura l'entrega de la comanda en 24 hores si ho demanes des de les nostres comarques.

Arriba l’estiu i Loobo, la botiga online de roba d’home ecològica i sostenible que aposta pel comerç local ha tret unes samarretes “SLOW” ¿Perquè “Slow”? Perque fa referència a la seva forma de produïr i consumir lligada al Slow Fashion o moda lenta. 

Aquestes samarretes de cotó orgànic són suaus, còmodes i transpirables, dissenyades a Espanya i fabricades a Portugal. Es tracta d'un teixit de cotó pentinat d'alta qualitat de 180 grams i està dissenyat pensant en la seua estètica i funcionalitat.

Hi ha dos tipus de samarretes, unes bàsiques i altres amb la paraula “SLOW” i el logo característic de la marca i una frase en la mànega que diu “Tú eres el cambio que quieres ver en el mundo”. Pots triar el tipus de samarreta que vulgues i a més hi ha tres colors per a escollir: blanc, bordeus o verda oliva.

 

Cal destacar que han reforçat totes les costures de les samarretes perquè es puguen usar diàriament amb la seguretat que serà duradora.

Amb la intenció d’arribar als clients locals de la forma més ràpida possible, els dos jóvens emprenedors d’aquesta roba ecològica, volen potenciar les entregues en les primeres 24 hores per als clients que compren a les nostres comarques (Alcoi, Cocentaina i Muro) D’aquesta forma no han d'esperar els dies habituals d’un enviament i també és una manera de potenciar el comerç local de proximitat de manera online.

Si ja coneixes la marca de roba ecològica Loobo, i sinó, t'ho diem ara, a més de samarretes també pots vestir amb polos d’edició limitada que hi ha disponibles en dos models, Eclipse i Aullido, el canvi es fa notori en la part del coll i en la mànega. És un polo que ha tingut molt bona acollida i a més ho va dur Pablo Puyol al programa de televisió d'Antena 3: ‘El desafío”.

A més a més, si vols vestir elegant, Loobo també té camises de cotó orgànic amb rebaixes i pots triar el color que més t’agrade, blanc, negre o blau.

A poquet aquesta marca de roba ecològica està creixent i potenciant el comerç local de proximitat.