El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Complex Esportiu ‘Eduardo Latorre’ millora el seu sistema de reserva ‘en línia’

Com reservar la classe al Complex Esportiu Eduardo Latorre
  • En accedir al web, l’usuari pot veure totes les activitats i serveis que ofereix el Complex Esportiu per a fer la reserva i, a més, poden saber quin tècnic imparteix l'activitat en cada sessió.

A través de l’aplicació, l’usuari pot reservar des de les pistes de pàdel, els espais de les piscines, el servei de fisioteràpia, TRX fins a les classes dirigides. A més, des de el we es pot saber quin tècnic imparteix l’activitat de cada sessió.

Des del mes de juny es poden reservar les classes d’activitats dirigides del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre mitjançant la web www.eduardolatorre.deporsite.net . Es tracta d’un procés molt senzill que consisteix en escanejar el codi QR, que es pot trobar en la cartelleria de la instal·lació esportiva o a l'entrar al web. Una vegada s’accedeix a l’aplicació, cal indicar en l’apartat “usuari” el DNI de l’abonat (sense la lletra) i en “contrasenya” les quatre últimes xifres del DNI més la paraula “torre” en minúscula.

En accedir al web, l’usuari pot veure totes les activitats i serveis que ofereix el Complex Esportiu, com per exemple les reserves de pistes de pàdel, espais en piscines, tractaments de fisioteràpia, TRX i classes dirigides, així com les reserves d’Aquagym i Aquafitness. Els usuaris, a més, poden saber quin tècnic imparteix l'activitat en cada sessió.

Aquest sistema facilita els processos de reserves als abonats, perquè des del mateix dia de l’activitat a les 06.00 hores ja puguen reservar les classes que pretenen realitzar en el dia. Existeix una limitació de tres sessions per dia, així com un control per a aquells usuaris que reserven i no acudeixen a l’activitat.

Per als usuaris que no disposen de dispositiu mòbil per a fer la reserva o no sàpien com fer-la, s’ha establit una zona a la sala de fitness perquè puguen inscriure’s a l’activitat per mitjà de l’assessorament dels tècnics d’activitat física de la instal·lació.

A banda d’aquestes millores, el Complex Esportiu Municipal continuarà treballant per a facilitar els processos als usuaris i així conéixer les seues necessitats per a millorar els serveis.