El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre Ja compta amb un mòdul de gestió que permet la reserva en línia i controla els aforaments en sales

Complexe Esportiu Municipal Eduardo Latorre

Per fer la reserva es pot accedir en aquest enllaç: https://eduardolatorre.deporsite.net/

L'ajuntament d'Alcoi ha realitzat, des del Centre d’Esports i el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre una inversió de 1.700 euros per a ampliar el programa de gestió general del centre instal·lant un nou mòdul informàtic que permetrà als usuaris fer reserves en línia en diferents activitats oferides des del complex municipal

Ja és possible fer reserves de les pistes de pàdel i també de les sessions de fisioteràpia. La intenció en un breu període de temps és ampliar la possibilitat de realitzar aquestes reserves en línia a la resta d'activitats col·lectives que s'imparteixen en el centre.

Amb aquesta nova eina s'agilitaran els tràmits per als fins descrits anteriorment i a més no serà necessària la presència física dels usuaris per a procedir a les reserves evitant d'aquesta manera possibles aglomeracions prop de les zones de recepció i accés al complex.

El mòdul implementat a més, possibilita tindre un major control sobre l'aforament i els accessos a la instal·lació, una qüestió molt important i reflectida en tots els protocols sanitaris derivats de la COVID 19.

“Continuem treballant per a facilitar la pràctica de l'esport dins de la normativa actual adaptada als protocols sanitaris de la COVID 19. Amb aquesta mesura podrem controlar l'aforament de les sales, evitarem les aglomeracions en la recepció i que la gent haja d'eixir de casa per a reservar les seues classes, és a dir, gràcies a les noves tecnologies facilitarem la vida a les persones, això és ser Smart City”, explica el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.