El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Complex Eduardo Latorre d’Alcoi digitalitza el seu accés per demanar el certificat Covid

Nou sistema / Ajuntament d'Alcoi

També facilitarà  l'alta abonats a la instal·lació, així com les baixes i canvis de modalitats d'abonament.

El fet de demanar el certificat Covid ha fet que l’Eduardo Latorre accelere la digitalització del seu accés. Aquesta nova eina també facilitarà realitzar diferents tràmits a través d'una tauleta, sense necessitat d'imprimir cap document en paper.

Aquesta nova eina del Complex Esportiu també facilitarà l'alta abonats a la instal·lació, així com les baixes i canvis de modalitats d'abonament. Una vegada signats els consentiments en la tauleta, reben mitjançant correu electrònic tota la documentació amb la seua signatura per al seu arxiu, lectura o consulta.


Entre les seues múltiples funcionalitats, les més destacables són la digitalització del DNI i la creació automàtica de fitxa d'abonament; l'autorització de comunicacions administratives relacionades amb els serveis contractats; la signatura de la Llei de Protecció de Dades; el registre d'imatge facial per a gestions administratives i validació d'accés a les instal·lacions; la signatura i acceptació de les normes de la instal·lació; l'exportació de dades personals a la plataforma DEPORSITE per a reserves d'activitats; o la signatura i autorització del Document SEPA.


Certificat Covid


Una altra important aplicació està dissenyada expressament per a llegir els passaports Covid.
Només és necessari escanejar el codi QR una vegada, ja que després de comprovar que el certificat és vàlid, la informació queda guardada en el sistema i es permet l'entrada amb la targeta, com era habitual. En cas que no s'hagen aportat aquestes dades, el torn d’entrada queda bloquejat, encara que es tracte d'una usuària o usuari registrat.