El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El complexe esportiu Eduardo Latorre supera els 2000 abonats

Complexe Esportiu Eduardo Latorre

El centre de gestió pública ha iniciat l’any amb millores i nou material realitzant una inversió de 6.500€

El complexe esportiu Eduardo Latorre va tancar 2019 superant els 2000 abonats, on es van comptabilitzar, al desembre, 2051 abonats, concretament.  A ells, s’han de sumar les persones que realitzen un curs o activitat fora de l’abonament, que en desembre, va ascendir a un total de 545 assistents i aquells que compren una entrada puntual o realitzen activitats complementàries.

Aquest centre ha iniciat 2020 millorant alguns espais. Per una part, s’ha forrat tota la sala d’usos múltiples i s’ha millorat la zona d’entrenament funcional dins de la sala fitness dotant-la de gespa artificial. També s’ha d’afegir el nou material, com l’adquisició d’un joc complet de ketllebells i una plataforma Fit, invertint en total més de 6.500€.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca l’èxit de la recuperació de la gestió pública d’aquest espai: “l’Eduardo Latorre segueix augmentant, dia a dia, els seus usuaris i la satisfacció d’aquests. Les dades són positives, més de 2000 abonats, i més de 500 persones realitzant cursos o activitats mensualment en 2019, a més d’activitats extres, visites d’escoles o la gimnàstica dels majors, demostren la capacitat d’aquest centre de donar resposta a tota classe d’usuaris, des de la natació terapèutica als majors, oferint, també, abonaments econòmics per a determinades hores i tipus d’usuari”.
Els abonaments que més ús tenen son “l’abonament individual” mensual amb 550 persones; l’”abonament xarxa només de matí” amb 484 usuaris; “abonament xarxa tot el dia” amb 251 esportistes i el “beneficiaria de l’adult mensual i “abonament junior” amb més de 200 abonaments per categoria.

Cal destacar que durant l’any passat hi ha hagut 5500 usuaris que han realitzat cursos o activitats fora de l’abonament com natació terapèutica, pilates, multi esport, pàdel o natació, amb una assistència mensual superior a les 500 persones durant pràcticament tots els mesos de l’any.

Per últim, mencionar que l’Eduardo Latorre compta amb una plantilla de 25 treballadors. En 2019, es va obrir les borses de treball temporal per a socorrista, monitor esportiu d’activitat física i monitor d’activitats aquàtiques.