El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El compositor Juan Carlos Sempere Bomboí, guardonat per “The Akademia Music Awards”de California

Juan Carlos Sempere Bomboí

El passat gener va ser reconegut amb dos medalles de bronze en els "Global Music Awards" d’Estats Units, una per Compositor i l’altra per la peça “Muntanyesos” en la modalitat de música per a cine. 

El músic d’Albaida ha guanyat el premi en la categoria de música clàssica en"The Akademia Music Awards" (Els Àngeles - California) amb el poema descriptiu “AZUL SEGRELLES”.

El poema musical s’estrenarà en els Jardins del Palau d’Albaida el proper divendres 23 de juliol per la Primitiva d’Albaida “El Gamell” amb la direcció d’Edmundo Vidal.

El 2021 pasarà a la memòria del compositor Bomboí per tots els èxits que està aconseguint, doncs aquest no és el primer premi que ha rebut enguany.

El passat gener va ser reconegut amb dos medalles de bronze en els "Global Music Awards" d’Estats Units, una per Compositor i l’altra per la peça “Muntanyesos” en la modalitat de música per a cine. 

Juan Carlos va rebre la noticia el 2 de gener i li va suposar una gran alegria: “que reconeguen el treball d’algú sempre és motiu de satisfacció.  Encara que sempre cal tindre els peus en terra i no donar-li a estes coses més importància de la què tenen. Però és veritat que, pels temps que vivim amb la pandèmia, que ens deixa sense assajos, sense concerts, sense encargos...pot ser dóna més alegria que mai”.

Bomboí es director, professor i compositor de música. Va començar en el món de la música estudiant la carrera de piano, el seu instrument. Posteriorment, va començar a formar-se per a ser director i compositor i, hui en dia, continua sent un estudiant en contínua formació. A més, és professor d’armonía en el Conservatori de Música d'Alcoi Joan Cantó.

Entre les seues composicions podem trobar peces d'orquestra, obres de bandes simfòniques, pasdobles, marxes processionals, música festera de Moros i Cristians, música vocal, música de cambra, obres per a cavalcades de Reis Mags i peces de dolçaina i piano. I, dels seus treballs com a director, destaca entre moltes més la seua direcció a bandes de Sevilla en els actes de la Setmana Santa.