El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Concert de Nadal de la UPV recapta diners per a SOLC

SOLC és una Associació Comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament de càncer.

El concert està organitzat per la Subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus. i ha començat per la peça 'Black River Overture'.

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha acollit el Concert de Nadal en una mescla de solidaritat i música. En aquesta ocasió s’ha organitzat en benefici de ‘SOLC’, associació comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament del càncer. Els professors del grup de Teatre també han participat de forma activa a l’esdeveniment. El concert ha estat organitzat per la Subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus.

SOLC és una Associació Comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament de càncer. La seua principal missió és estar prop dels malalts i dels seus familiars. Els seus pilars fonamentals són: El suport psicosocial, la prevenció i promoció de la salut i la informació, formació i assessorament i el foment de l'oci i temps lliure. En representació de l’associació, la psicòloga, Beatriz Cortés, ha agraït l’ajuda al Campus d’Alcoi de la UPV i ha lliurat un detall al subdirector, Josep Maria Gadea.

El concert, dirigit per Jordi Sempere ha començat per ‘Black River Overture’. Posteriorment, Rosa Fraj, del grup de Teatre, ha presentat el concert i ha explicat quins són els objectius del taller de teatre del campus. El variat repertori ha continuat amb ‘Fate of the gods’, ‘Fiesta de las trompetas’, ‘Alaska’, ‘Mambo nº8’ i ‘Jingle Bells Forever’.