El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Concert de Nadal del Campus d’Alcoi de la UPV a benefici de l’associació ‘Coratge’

L’organització recorda que per a complir amb tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries, serà necessari utilitzar màscareta FFP2

El pròxim dijous 16 de desembre a les 19:30h a l'Edifici Viaducte se celebra el tradicional Concert de Nadal organitzat des de l'Agrupació Musical de l’EPSA i el grup de Teatre. La recaptació es destina a l'associació 'Coratge', que dona suport a les persones afectades per dany cerebral adquirit.

L'Agrupació Musical de l’EPSA, dirigida per Jordi Sempere, i el grup de Teatre interpretaran el tradicional Concert de Nadal del Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). La recaptació íntegra de les entrades i bons solidaris ‘Fila 0’ anirà destinada a l'associació ‘Coratge’.

El concert se celebrarà el pròxim dijous 16 de desembre a les 19.30 h en l'Edifici Viaducte i està organitzat per la subdirecció de Dinamització Interna i Col·legi Major del campus.

Les entrades per a assistir al concert es poden adquirir en els ‘hall’ dels edificis Carbonell i Ferrándiz a un preu de 5 euros. També estan disponibles els bons solidaris (Fila 0) per a totes aquelles persones que no puguen acudir al concert però vulguen col·laborar amb ‘Coratge’. Aquests bons solidaris tindran un preu de 2,5 euros.

CORATGE és una associació sense ànim de lucre amb seu a Alcoi, per a defensar als afectats i familiars de dany cerebral adquirit, donar-los suport i orientar-los, fomentant la seua rehabilitació i integració social.

L’organització recorda que per a complir amb tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries, serà necessari utilitzar màscareta FFP2. Es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada del concert i de totes les mesures necessàries.