El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El concert homenatge a Ovidi Montllor arriba a Alacant

Cartell promocional del concert d'Alacant

El tercer concert homenatge a Ovidi Montllor serà el dissabte dia 9 de gener a les 20 hores al Teatre Arniches d’Alacant. L’Institut Valencià de Cultura ha muntat un espectacle que ja s’ha vist a València i que a més d’Alacant, visitarà Castelló i Alcoi.

L’Institut Valencià de Cultura ha organitzat cinc concerts homenatge per commemorar els 25 anys des que Ovidi Montllor se’n va anar de vacances. El passat mes de desembre se celebraren els dos primers al Teatre Principal de València, aquest dissabte dia 9 tindrà lloc el tercer concert al Teatre Archines d’Alacant.


Igual que en València l’espectacle recollirà música, poesia i curtmetratges, per recordar tots els vessants artístics del cantautor alcoià. Participaran grups i cantats valencians com ara: Toti Soler, Miquel Gil, Andreu Valor, Jonatan Penalba, Maluks, Mireia Vives i Borja Penalba, Pau Alabajos, Prozak Soup, Smoking Souls i Tesa. Els curts audiovisuals que acompanyen els concerts han sigut realitzats per Xavier Cortés i Carolina Miralles.


El concert se celebrarà a Alacant tal com estava previst el dia 9 de gener a les 20 hores al Teatre Arniches, no patirà cap canvi a pesar de les noves mesures sanitàries decretades el dimarts 5 de gener.

 

Pròxims concerts

La següent parada de l’homenatge serà el 16 de gener a Castelló on tornaran a participar els mateixos artistes. En aquest cas les noves restriccions horàries sí que ha afectat al que estava previst i el concert començarà a les 19:30.


El cicle acabarà a Alcoi on podrem gaudir d’aquest tribut el 16 de febrer al Teatre Calderón amb Toti Soler, Miquel Gil, Pep Gimeno 'Botifarra', Clara Andrés, El Diluvi, Hugo Mas, Júlia, Pau Alabajos, Pep Mirambell, Smoking Souls, Tesa i Tito Pontet.