El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Concurs d'Aparadorisme del Nadal Alcoià tindrà més premis que a 2016

Un dels aparadors guanyadors a 2016 / AM
Si eres comerciant, encara pots inscriure't

La regidora Vanessa Moltó ha destacat que "els comerciants s'inscriguen com més prompte millor perquè així podran comptar amb l'ajuda dels alumnes de l'EASD Alcoi". S'entregaran 4 premis (dos de 500 € i dos de 300 €) dividits en primer i segon premi tant per a comerços com per a locals professionals

Fins al divendres 1 de desembre, els comerciants d'Alcoi poden inscriure's en el Concurs d'Aparadorisme que se celebra amb motiu del Nadal Alcoià. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb la regidora de Comerç, Vanessa Moltó, i "ha animat els comerciants s'inscriguen com més prompte millor perquè així podran comptar amb l'ajuda dels alumnes de l'EASD Alcoi". En aquest enllaç podeu accedir a les bases i a la sol·licitud per participar que es pot veure al Portal del Comerciant.

Per facilitar la participació, la documentació es podrà presentar, a més directament per registre general, presencialment al Departament de Comerç ubicat a l'Àgora o bé per correu electrònic a comercio@alcoi.org on des del Departament li donaran registre d'entrada.

Un dels al·licients d'aquesta edició és que "hi ha més premis que a 2016", com ha contat Moltó. S'entregaran 4 premis (dos de 500 € i dos de 300 €) dividits en primer i segon premi tant per a comerços com per a locals professionals. L'1 de desembre s'ha de presentar la documentació i els aparadors han d'estar decorats des del divendres 8 de desembre fins al dissabte 6 de gener.

Cal destacar que és el segon any que participa l'EASD Alcoi en el concurs. A banda de l'Ajuntament, en l'organització del concurs col·labora la Cambra de Comerç, la Federació de Comerç i Afins d'Alcoi i l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi (ACECA).