El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell aprova 300.000 euros per acabar les obres de les vivendes Sant Jordi

Les obres de rehabilitació al grup de vivendes Sant Jordi

L'Ajuntament informa que aquest mateix 22 de març, els propietaris de 20 de les vivendes han rebut les claus i poden entrar de nou a les seues cases després de les obres de rehabilitació.

El Ple del Consell ha aprovat el conveni entre la conselleria de Vivenda i l'Ajuntament d'Alcoi per finalitzar les obres en el grup de vivendes Sant Jordi, a Santa Rosa. El conveni estableix una subvenció de 300.000 euros per a l'any 2019 per acabar amb les actuacions pendents, com és la millora de les façanes.

Per altra banda, l'Ajuntament d'Alcoi ha confirmat que 20 propietaris ja han rebut les claus i poden ocupar les seues cases després de les obres dels últims mesos. Són, en concret, els veïns dels números 3 i 5 d'Entença i 6 d'Espronceda.
L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, assegura que finalitzar amb aquestes obres "sempre han sigut una prioritat. Era injust que els veïns es quedaren a mitges amb una obra, o hagueren de pagar part d'ella, pel que s'havia d'aconseguir que la Generalitat finalitzara les mateixes. Hui es demostra, que la Generalitat compleix amb la seua paraula i els propietaris a més de poder tornar hui mateix a les seues cases rehabilitades veuran completament acabada l'obra aquest any, incloent-hi les façanes".

Segons les dades oferides per la Generalitat, el total de les obres a les vivendes Sant Jordi ha suposat un cost total de 2,8 milions d'euros, dels quals la Generalitat ha aportat el 86 per cent, i la resta el Govern Central.