El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell de Cultura d'Alcoi ja és una realitat i pretén que se seguisca "una línia comuna mane qui mane"

Ja és una realitat el Consell de Cultura / Gilberto Dobón
Més de 80 entitats socioculturals han participat en l'elaboració

Llopis també ha reconegut que, malgrat que al principi hi havia "discrepàncies per part d'algun partit", el Consell s'hi ha constituït per unanimitat. Amb la constitució definitiva d'aquest Consell, el govern compleix amb una de les seues promeses electorals. Ja fa temps que es du treballant el Consell de Cultura però ha sigut "a finals de 2016" quan més s'ha treballat, reconeix Raül Llopis

Ja s'ha constituït definitivament el Consell de Cultura d'Alcoi. Més de 80 associacions, partits polítics i entitats socioculturals han participat de la seua elaboració. Raül Llopis, regidor de Cultura, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que un dels objectius és seguir en la cultura "una línia comú mane qui mane", en referència a possibles futurs governs municipals que no siguen del PSOE.

El Consell de Cultura naix per la necessitat d'ordenar, regular i prioritzar les metes de l'acció cultural de la ciutat d'Alcoi i la seua relació amb l'acció de la resta dels agents culturals, col·lectius i entitats de la cultura alcoiana i amb els destinataris del servei públic de cultura.

Llopis també ha reconegut que, malgrat que al principi hi havia "discrepàncies per part d'algun partit", el Consell s'hi ha constituït per unanimitat. Al govern estan "super contents" encara que reconeixen que "queda un llarg camí per recórrer". Amb la constitució definitiva d'aquest Consell, el govern compleix amb una de les seues promeses electorals. Ja fa temps que es du treballant el Consell de Cultura però ha sigut "a finals de 2016" quan més s'ha treballat, reconeix Raül Llopis.

Des del govern municipal tenen clar que el Consell "ha de servir per a construir" i són "optimistes" perquè volen arribar a ser "una de les capitals culturals de tot el País Valencià". Aquest nou òrgan ha estat constituït, oficialment, al Centre Cultural Mario Silvestre.