El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell de Cultura de la Ciutat d'Alcoi celebra el seu primer plenari després de la constitució

Foto de l'acte de constitució del Consell de Cultura de la Ciutat d'Alcoi el passat 3 de maig de 2018./ AM
Entre els punts a tractar hi ha l'aprovació i nomenament dels Premis 9 d'Octubre 2018

Aquest dijous 5 de juliol es celebra al Saló d'Actes del Centre Cultural Mario Silvestre el primer plenari oficial del Consell de Cultura de la Ciutat d'Alcoi. L'òrgan de participació ciutadana i cultural es va constituir oficialment el passat 3 de maig i una de les seues primeres actuacions ha estat la d'escollir als guardonats i guardonades amb els Premis 9 d'Octubre de 2018

Aquest dijous 5 de juliol, a partir de les 20 hores, es celebra al Saló d'Actes del Centre Cultural Mario Silvestre el primer plenari oficial del Consell de Cultura de la Ciutat d'Alcoi. L'òrgan de participació ciutadana i cultural es va constituir oficialment el passat 3 de maig i una de les seues primeres tasques ha estat la d'escollir als guardonats i guardonades amb els Premis 9 d'Octubre de 2018, els qui es coneixeran durant aquest plenari.

Però aquest és només un dels punts de l'ordre del dia d'aquest primer plenari ordinari del Consell de Cultura alcoià. A proposta de la Comissió de Lletres i Literatura es debatrà la possible creació d'un Premi de Novel·la que portaria el nom d'Isabel Clara Simó. A més, la Comissió d'Arts Plàstiques i Disseny ha sol·licitat formalment una reunió amb el regidor de Cultura a la seu de l'Agrupació Fotogràfica Alcoiana per a tractar el "tema dels espais expositius de la ciutat".

Adjunt a aquesta notícia podeu trobar l'ordre del dia complet d'aquest primer plenari del Consell de Cultura de la Ciutat d'Alcoi.