El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell destina els primers 50.000 euros per a convertir La Vall de Joguet en destinació turística familiar

Amb els diners es farà un estudi de demanda i un Pla de Producte Turístic per aprofitar la fabricació de nines a Onil i Castalla i convertir la zona en un producte turístic de gran singularitat.

El Consell ha aprovat un conveni amb l'Ajuntament d'Onil per a potenciar eixa idea del consistori onilenc de convertir la Vall del Joguet en un recurs turístic per a famílies, on poder conéixer tot el procés de fabricació d'una nina, a més de comprar una.

Amb el conveni, el Consell destina 50.000 euros que es destinaran principalment a tres accions. Per una banda, es farà un Pla de Producte Turístic per a concretar les singularitats turístiques de la Vall del Joguet i establir les accions de promoció que s'han de realitzar. I per altra es farà un estudi de demanda per a concretar a qui cal dirigir la promoció i quin tipus d'estada farien a les comarques. Per últim, es farà un anunci audiovisual per a projectar en fires o altres cites comercials turístiques.

L'objectiu, com expliquen des del Consell, és crear un producte turístic que competisca en el mercat de manera efectiva. El conveni se signa amb l'Ajuntament d'Onil, però promocionar la vall del Joguet com a destinació turística podria beneficiar empreses comarcals, tant de Castalla com a Ibi.