El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell es trasllada a l'Alcoià per a celebrar el seu ple i el seminari d'estiu

Castalla i Biar acolliran al llarg del cap de setmana diversos actes polítics

El ple de divendres tindrà lloc a Castalla, municipi governat per Ciutadans. Ja a la nit, el president de la Generalitat Ximo Puig, la vicepresidenta Mónica Oltra i tots els membres del Consell es traslladaran a Biar, on passaran tot el cap de setmana en el Seminari de Govern.

La comarca de l'Alcoià acull aquest cap de setmana diversos actes del Consell. Per una banda, aquest divendres 20 de juliol Castalla acollirà el Ple del Consell. I després, durant els dies 21 i 22 de juliol, Biar serà l'escenari del Seminari de Govern - Estiu 2018, on es reuneixen tots els membres del govern valencià per estudiar i posar en comú les polítiques a dur a terme. Seran vora 50 persones, encapçalats pel president Ximo Puig, la vicepresidenta Mónica Oltra i tots els membres del consell, que passaran dos dies en aquesta localitat de l'Alcoià.

Mónica Oltra ha explicat que la decisió de celebrar el plenari a Castalla aquesta setmana respon a l'objectiu del Consell de descentralitzar l'acció de govern. Però que també és un acte simbòlic, un gest perquè Castalla està governada per Ciutadans, i volen tindre en compte tota la pluralitat política que hi ha al territori valencià.

Després del ple, es traslladaran a Biar on passaran ja la nit i es quedaran tot el cap de setmana L'últim seminari que celebraren els membres del consell, va ser a gener en Vinaròs i Benicarló. Ara li ha tocat el torn a una de les nostres comarques.