El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell Local de la Infància i Adolescència d'Alcoi participa a una trobada estatal de UNICEF a Càceres

UNICEF celebra des de fa 10 anys aquestes trobades, que reuneixen xiquets i xiquetes de tot el país que, al llarg de tot l'any, treballen en els consells de participació de les seues localitats.

En total han participat 177 xiquets i xiquetes de diferents punts d'Espanya, des d'ALcoi han anat 3 representants acompanyats d'una dinamitzadora.

UNICEF ha celebrat la seua trobada estatal de consells locals i ho ha fet a Càceres. Des del Consell Local de la Infància i Adolescència d'Alcoi, han acudit 3 representants, Yerai, Martina i Aitana acompanyats d'una de les dinamitzadores.

Han sigut 177 xiquets i xiquetes d'entre 10 i 17 anys, provinents de 15 comunitats autònomes, els qui s'han donat cita el passat cap de setmana per a debatre sobre salut mental, medi ambient, educació, desigualtat o pobresa, entre altres temes.

UNICEF celebra des de fa 10 anys aquestes trobades, que reuneixen xiquets i xiquetes de tot el país que, al llarg de tot l'any, treballen en els consells de participació de les seues localitats per a aconseguir que els drets de la infància, així com les seues propostes, entren en les agendes polítiques local, regional i nacional.