El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell Local d’Infància i Adolescència elabora cartells que expressen la mirada que la infancia té de la societat

Aquesta iniciativa s'emmarca en els actes organitzats per l'Ajuntament d'Alcoi per a la promoció de drets i de participació infantil i adolescent dins de la commemoració del Dia Mundial de la Infància que va tindre lloc el 20 de novembre.

Els cartells aprlen de medi ambient, gènere, de la importància d'escoltar totes les veus i de millorar la societat. S'han col·locat a parcs izones infantils de la ciutat.

El Consell Local d’Infància i Adolescència, CLIA, va proposar aquest projecte per transmetre quina és la mirada que tenen de la societat. Aquesta iniciativa s'emmarca en els actes organitzats per l'Ajuntament d'Alcoi per a la promoció de drets i de participació infantil i adolescent dins de la commemoració del Dia Mundial de la Infància que va tindre lloc el 20 de novembre.

Hi ha cartells amb quatre missatges diferents, situats en els diferents parcs o zones de jocs infantils. En concret: ‘Totes els veus importen’, que és al Parc Batoi, Cervantes, plaça Pintor Gisbert (Parterre) i Font Dolça. ‘No importa el gènere’ en Jaume el Conqueridor, Font de l'Horta, Cantagallet i plaça Santa Rafaela Maria. ‘Millorem la societat’ en El Romeral, plaça La Constitució (La Rosaleda), La Glorieta i Zona Nord i ‘Millorem i cuidem el medi ambient’ en el parc infantil que està junt al palauet del carrer Isabel II, plaça Enric Valor (Uixola), Viaducte i parc infantil de l’Avinguda Carmen Vidal. Tots els cartells tenen un QR que enllaça al vídeo de YouTube que explica que és el CLIAlcoi.

A la col·locació dels cartells han acudit L'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, el vicealcalde, Jordi Martínez i la regidora d'Infància i Adolescència, Aranza de Gràcia.