El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consell Local d'Infància inicia nou curs escolar cridant a la participació

Integrants i organitzadors del CLIA / AM

Ruth, integrant del CLIA, emfatitza el fet que "els xiquets també tenim el nostre punt de vista".

El Consell Local d'Infància i Adolescència treballarà amb diferents mesures (socials,ambientals, educatius) per tal de millorar Alcoi.

Comença un nou curs no sols per a estudiants, sinó també per als representants del Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA), en el que un grup d'entre 12 i 15 estudiants, tant de primària com de secundària, faran la labor de representants del seu centre escolar, en el qual han sigut seleccionats per votació.

Per ara han tingut l'oportunitat de proposar i realitzar diferents activitats o accions com el mercat ambulant de la barata, bústies participatives, visites a l'escola de belles arts i molt més. I encara que tot açò ja puga ser bastant organització per a un grup d'estudiants, la seua labor principal és donar resolució o preguntes per al govern de l'Ajuntament, per tal de millorar la ciutat d'Alcoi en tots els àmbits.

Cal destacar que en aquest moment, el CLIA obrira les portes per a iniciar l'elecció dels nous membres que formaran part del consell. Per a fer açò possible, han estat fent campanya per diversos centres escolars per a donar a conéixer-lo.

Segons Ruth, integrant del CLIA, emfatitza el fet que "els xiquets també tenim el nostre punt de vista".