El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Conseller Climent inaugura la XIV Fira Gastronòmica de Muro

Climent i Cerdà parlen amb un dels comerciants presents a la Fira.

En relació al nou Bracal, Climent ha aprofitat la visita a Muro per a demanar "seny i coneixement" durant els pròxims dos anys, termini que es contempla per a veure finalitzat el nou centre escolar.

L'acte ha donat cita al Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, amb l'equip de govern del Consistori murer. La comitiva ha donat un tomb per la plaça del Matzem, saludant als diferents comerciants, i amb la música de la colla La Xafigà com a banda sonora.

No ha volgut perdre ocasió l'exalcalde de Muro per parlar del projecte del nou Bracal, que aquest 5 d'octubre s'ha presentat davant de la comunitat educativa de la vila. Climent ha demanat "seny i coneixement" per a afrontar els pròxims dos anys, termini que es contempla per a veure finalitzat El Bracal. "S'ha de fer valdre el treball fet en aquests últims anys per la Conselleria d'Educació. Es va heretar un projecte inviable, i en qüestió de tres anys s'ha aconseguit presentar un projecte modern i innovador" diu el Conseller, qui considera que els més de 6 milions d'euros en què està valorat el projecte permetran convertir a El Bracal en un "paradigma de com es construeixen col·legis que servisquen per a generar qualitat educativa al nostre territori".

Climent ha fet valdre també la gastronomia del nostre país, apel·lant al poder dels consumidors de la següent manera: "Hem de fer pedagogia perquè utilitzem aquests productes tan nostres. Tenim la capacitat de decidir què i on comprem, és per això que s'ha de mirar amb molta cura l'etiquetatge dels productes. D'aquesta manera afavorim que la riquesa es quede en el nostre entorn". A més ha recordat que la Conselleria (des de la Direcció General de Comerç) dóna suport a totes les fires valencianes, incidint que són part "dels grans esdeveniments que tenim al territori".

La batllessa de Muro, Jacqueline Cerdà, ha fet una crida perquè la gent compre i taste els diferents productes, aprofitant alhora les nombroses actuacions en directe que s'han programat per al cap de setmana.