El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El conseller Climent veu amb "sorpresa i decepció" la situació política a Muro

Amb 16 anys com alcalde de Muro a l'esquena, Rafa Climent és una de les veus més autoritzades per a valorar el panorama polític que s'obri en el municipi després de la investidura de Gabriel Tomás. El conseller d'Economia Sostenible és mostra sorprés i decebut, i considera que Compromís haurà de fer a partir d'ara una oposició "responsable i constructiva".

Recordem que el passat 15 de juny Gabriel Tomás era proclamat alcalde de Muro, alcaldable d'Esquerra Unida (quarta força més votada), i gràcies als vots del Partit Popular i Ciutadans. "Alguns pensen que açò és la modernitat, però jo no entenc", reconeix Climent, qui no veu viable pactes entre partits que es troben "en les antípodes". Tampoc considera el conseller que s'haja d'apel·lar a personalismes per a justificar la decisió, i és que recorda que Compromís, "atenent la generositat de Jaquelín" (l'anterior alcaldessa de Muro), va presentar a un altre candidat, en aquest cas a Vicent Molina.

Assegura també l'exalcalde de Muro que "s'ha perdut l'oportunitat de conformar un govern de progrés amb 8 regidors i regidores" (sumant les forces de Compromís, PSPV i EU) i lamenta per últim que la situació viscuda puga generar "desafecció" entre l'electorat.