El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Conseller d'Economia de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent visita adSalsa

Imatge facilitada per GVA

Rafa Climent ha explicat que les empreses del sector TIC "són habilitadores digitals per donar suport al desenvolupament de la indústria 4,0".

L'empresa multinacional alcoiana de Màrqueting Digital, adSalsa, ha rebut la visita del conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent.

Aquesta visita està dins de la ruta que el conseller està realitzant a les empreses més importants de la província d'Alacant i li ha permés veure totes les instal·lacions i conéixer millor l'activitat de l'empresa.

L'objectiu del Conseller és conéixer més l'activitat de treball que s'exerceix i el model de negoci de l'empresa, a més d'escoltar les necessitats i suggeriments dels seus responsables.

Rafa Climent ha explicat que les empreses del sector TIC "són habilitadores digitals per donar suport al desenvolupament de la indústria 4,0".

Cal destacar que des de la Conselleria s'està impulsant l'Agenda Indústria 4.0 consistent en el suport a la digitalització del sector industrial i al desenvolupament i consolidació de l'oferta de solucions digitals i d'electrònica avançada.

Climent ha destacat que labors com les d'adSalsa: màrqueting digital, el tractament del big data i la segmentació dels clients, "també són eines molt importants en l'àmbit del comerç". El Pla d'Impuls que ha posat en marxa la conselleria permetrà que el xicotet comerç tinga més importància i no perda oportunitats.