El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Conseller Rafa Climent fa valdre el sector agroalimentari a les nostres comarques

Rara Climent i Júlia Company han visitat Aceitunas Serpis en companyia de la gerència de l'empresa

Climent ha visitat aquest 16 d'octubre l'empresa Aceitunas Serpis per tal de conéixer de més a prop el sector agroalimentari de les comarques centrals, el qual considera que és "molt potent en el nostre territori".

Més enllà de la presència del Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, també ha format part de la comitiva la directora general de l'IVACE, Júlia Company. La visita fou acordada setmanes enrere amb la gerència de l'empresa alcoiana durant una reunió a la Cambra de Comerç.

Climent ha assenyalat que Aceitunas Serpis és "un clar exemple d'una empresa exportadora i en continu procés d'innovació, que aposta per l'adaptació contínua en tots els seus processos com ara en l'àmbit de la digitalització".

També ha recordat la línia d'ajudes que des de la Conselleria, algunes d'elles a través de l'IVACE, s'atorguen en matèria de digitalització i de transformació del model energètic, ajudes que "les empreses sol·liciten evidenciant un compromís per l'eficiència i pel medi ambient, reduint així les emissions de CO2 a l'atmosfera".

Aceitunas Serpis

L'empresa alcoiana especialitzada en la comercialització d'olives fou fundada l'any 1926, compta amb una àmplia experiència en l'elaboració de productes alimentaris preparats per al mercat. Actualment exporta la seua producció a més de 40 països dels 5 continents.