El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Conservatori de Dansa d’Alcoi tanca el curs al Teatre Calderón

Conservatori Joan Cantó

Participaran uns 80 alumnes aquest 15 de juny, i altres 80 el següent dia.

Aquest dimecres 15 i dijous 16 de juny a les 19 h, el Conservatori Elemental Municipal de Dansa d'Alcoi celebrarà la clausura del curs acadèmic. Ho farà al Teatre Calderón d’Alcoi. Participaran uns 80 alumnes cada dia i la duració de cadascuna de les representacions és d'aproximadament 90 minuts.

En cadascuna de les representacions es podrà gaudir d'un total de 23 coreografies el primer dia i 24 el segon, de les tres especialitats de dansa que cursa l’alumnat en el centre: ballet clàssic, dansa espanyola, dansa contemporània, així com la participació de l'alumnat més xicotet amb la dansa expressiva i iniciació a la dansa.


Pel que fa al dimecres 15, actuaran els cursos preelementals de 4 i 6 anys, els dels Ensenyaments Elementals 1r i 3r i els tres cursos d'ampliació d'estudis. Per la seua banda el dijous 16 de juny actuaran els cursos preelementals de 5 i 7 anys, els dels Ensenyaments Elementals 2n i 4t i els tres cursos d'ampliació d'estudis.


L’equip directiu del Conservatori explica que “aquesta nova gala que presentem suposa un repte molt important per a tot l'alumnat que compon el Conservatori elemental de dansa. Nou cartell, nou programa i sobretot nova il·lusió. La clausura d'un curs escolar en el qual no ha faltat l'esforç i treball per continuar creixent com a ballarins i desenvolupant una infinitat de capacitats artístiques. Suposarà dos dies, replets d'il·lusió per demostrar l'aprés, amb coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l'alumnat més menut”.


“Des de l'Ajuntament donem tot el nostre suport al Conservatori Municipal d'Alcoi, com sempre i més en un any tan especial com aquest postpandemia. Recordem que des d’aquest Conservatori han eixit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d'ells i continuem treballant per a continuar creant professionals que exporten el nom d'Alcoi a través d'aquestes arts. Aquesta gala, segur serà un gran moment per a poder gaudir del gran treball que realitzen durant tot l'any, alumnat i professorat, sabem que amb molta il·lusió i implicació”, ha conclòs, el regidor d’Educació, Jordi Silvestre.