El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Conservatori de Música d'Alcoi estrena web i logo

Després de més de 25 anys amb el seu logo, aquesta institució ha decidit modernitzar la seua imatge. És per això que ha comptat amb l'ajuda de l'empresa ACCESEO per tal d'aconseguir-ho.

Juan Antonio Recuerda, Director del Conservatori de Música d'Alcoi, ha presentat una nova imatge més modernitzada del logo i la web del centre. La web s'ha basat en la imatge del logo que després de més de 25 anys s'ha renovat, però que ha conservat una peça important, la Clau de Do. 

Per a realitzar aquest projecte de renovació, el Conservatori de Música ha comptat amb els serveis de l'empresa alcoiana ACCESEO, que ja porta 10 anys d'experiència professional dins del sector de les pàgines web i el posicionament a internet. 

El logo a més de continuar amb la Clau de Do, ha optat per apostar pel color roig com a principal, un color que dóna força i és molt cridaner. La web, com ja hem dit, es basa en el logo, i és un portal molt fàcil d'utilitzar i que tots aquells que la visiten podran trobar tota la informació necessària sobre matriculació, horaris o classes. També té tenda online, galeria, un apartat de preguntes freqüents i a més, disposa d'una agenda, en la qual s'apunten les activitats que el centre realitza. La web la podem trobar tant en valencià com en castellà. 

Per la seua part, el regidor d'Educació, Alberto Belda, ha recordat que la web i el nou logo són dos projectes que s'uneixen a una llista de millores que s'estan realitzant a aquesta institució, i és que, recentment s'han arreglat els vestuaris i el servei de la primera planta, a més s'han posat vidres nous a algunes de les finestres de l'edifici, i s'ha comprat materials per a la classe de percussió. 

És un fet que el Conservatori de Música està millorant, ja que, des del curs passat ha augmentat el nombre de professors, així com d'instruments que s'ensenyen al centre. Per al pròxim curs, ja hi han 45 inscripcions per tal de realitzar la prova d'accés.