El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Consorci de bombers de la província incrementarà el nombre de bombers en la zona operativa de la Muntanya de cara a l’estiu

ACIF incrementarà del nombre de bombers en la zona operativa de la Muntanya de cara a l’estiu
A més el Consorci cedeix a ACIF d'Alcoi un vehicle per a col·laborar en la prevenció i extinció d'incendis forestals

De cara a l’estiu, el diputat d'Emergències i el president de l'Agrupació Contra Incendis Forestals d'Alcoi rubriquen un acord en la seu d’ACIF. Aquest any es comptarà amb més efectius i un vehicle equipat per a prevenció d’incendis.

El Consorci Provincial de Bombers i l'Agrupació Contra Incendis Forestals d'Alcoi (ACIF) han enfortit els seus llaços de col·laboració després de tancar l'acord de cessió d'un vehicle tot terreny per part del Consorci a ADIF. Aquesta relació suposarà una vigilància de la massa forestal més profunda i a la col·laboració dels bombers quan siga requerit.

El diputat provincial d'Emergències, Jaume Lloret, i el president d’ACIF Alcoi, Jordi Gutiérrez han estat presents en el lliuramnet del vehicle.

Jaume Lloret destaca “la gran labor en matèria de prevenció i extinció d'incendis forestals d’ACIF Alcoi i l'enorme treball que desenvolupa en la sempre difícil tasca de protegir el medi ambient”

A més, i amb motiu del calorós estiu, el Consorci incrementarà en deu efectius el nombre de bombers en la zona operativa de la Muntanya a partir de la segona quinzena de juny i Lloret ha detallat tot el que han fet els efectius durant aquest any “Només des del passat 1 de gener fins al 30 d'abril, els efectius de la zona operativa han atés un total de 344 intervencions en 22 municipis, essencialment a Alcoi (152), Cocentaina (44) i Ibi (40). Però també en altres municipis mitjans com Castalla (25) i Muro (22) i en molts xicotets municipis”.

I també, ha anunciat que el Consorci Provincial de Bombers situarà quatre helisuperficies a Alfafara, Benifallim, Fageca i Planes destinades a facilitar la tasca de qualsevol mitjà relacionat amb les Emergències.