El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

El Consorci i l'Ajuntament d'Alcoi gestionen la possibilitat de crear una helisuperficie en els terrens annexos al Parc Principal de la Muntanya

El Consorci i l'Ajuntament d'Alcoi gestionen la possibilitat de crear una helisuperficie en els terrens annexos al Parc Principal de la Muntanya / Consorsi
Per la seua part Alfafara, Benifallim, Fageca i Planes comptaran amb noves helisuperficies per a atendre emergències a L'Alcoià i El Comtat

Quatre helisuperficies, una a Alfafara, altra a Benifallim, a Fageca i a Planes tindran la capacitat d’atendre emergències a L'Alcoià i El Comtat i el Consorci i l'Ajuntament d'Alcoi gestionen la possibilitat de crear una cinquena en els terrens annexos al Parc Principal de la Muntanya.

El Consorci Provincial de Bombers construirà quatre noves helisuperficies destinades a atendre a tot tipus d'emergències a L'Alcoià i El Comtat en els municipals d'Alfafara, Benifallim, Fageca i Planes.

El diputat responsable de l'àrea, Jaume Lloret ha recalcat que: “El nostre objectiu és generar un mapa comarcal i provincial de resposta ràpida, organitzada i directa a qualsevol tipus d'emergència i per açò, les helisuperficies han d'estar obertes a tots els dispositius”, ha indicat.

A més, i després de visitar totes aquestes zones, s’està treballant “al costat de l'Ajuntament d'Alcoi, en la possibilitat de generar una cinquena helisuperficie, en aquest cas, en els terrens annexos al parc principal de la Muntanya, per a ús prioritari de bombers”.

A causa de l'orografia d'aquesta part de la província d'Alacant,”aconsellen generar millors i majors infraestructures de resposta.”

També el diputat ha agraït les facilitats que els han donat per a engegar aquest projecte.