El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Ignacio García dirigirà la Simfònica de RTVE

El proper 17 de febrer

El director d'orquestra contestà ha estat convidat a dirigir l'Orquesta Sinfónica de Radio Televisión Española (OSRTVE) en un concert que tindrà lloc el 17 de febrer de 2012 en el Teatre Monumental de Madrid.

El programa escollit per a aquest concert amb l'OSRTVE està constituït per la ‘Música per a ballet de Idomeneo' de Mozart, el ‘Concierto para fagot en Fa M' de Weber i una de les seues especialitats, el sinfonisme rus, amb la ‘Sinfonía nº1 en Sol m' de Vassily Kalinnikov.

Ignacio García completa l'agenda d'aquesta temporada amb concerts al front d'algunes de les més importants orquestres espanyoles, d'Amèrica llatina i fins i tot africanes. A més, segueix desenvolupant una important tasca pedagògica mitjançant la divulgació de la metodologia de la didàctica de la Direcció Musical que va elaborar en la seua Tesi Doctoral recentment, i que l'ha portat a llocs com Argentina o Colòmbia freqüentment.

Esta gran activitat i el personal prisma humà i artístic amb el qual García Vidal afronta els projectes als quals està vinculat estan valent-li al contestà el respecte i el reconeixement d'orquestres i mestres de tot arreu, materialitzant-se amb l'exemple de la invitació que va rebre recentment per part del mestre Daniel Barenboim per a compartir la experiència de treball junt a la West Eastern Divan Orchestra en Sevilla, junt a altres dos directors, un àrab i altres israelià.

ALCOI