El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Ignacio García-Vidal es posa al capdavant de l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina

Ignacio García-Vidal / Comunicació IGV

Per primera vegada, a Argentina es representarà l'obra 'Cançons Populars Espanyoles', la qual va harmonitzar i recopilar Federico García Lorca, i estarà interpretada per la cantadora malaguenya Rocío Bazán.

El director contestà dirigirà dos programes al Centre Cultural Kirchner de Buenos Aires durant els mesos de setembre i octubre, amb el principal organisme simfònic d'Argentina.

Ignacio García-Vidal torna a Buenos Aires per a posar-se al capdavant de l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina, amb els que dirigirà dos programes.

El primer programa comptara amb dos parts, i la primera s'iniciarà el 27 de setembre amb un concert de 'La sabatera prodigiosa', de Juan José Castro. I per primera vegada, a Argentina es representarà l'obra 'Cançons Populars Espanyoles', la qual va harmonitzar i recopilar Federico García Lorca, i estarà interpretada per la cantadora malaguenya Rocío Bazán. I per a finalitzar amb la primera part, es tancarà amb 'Obertura sobre el tema d'una marxa espanyola' op.6 de Mili Balákirev. I pel que fa a la segona part, aquesta estarà principalment dedicada 'L'Amor Bruixot', de Manuel Falla.

I per al segon programa, tenen preparat un concert escènic de 'El Pardal de Foc', de Igor Stravinski, la qual es realitzarà entre els dies 3 i 10 d'octubre. I a més de comptar amb l'Orquestra Simfònica Nacional d'Argentina, també participaran la Companyia Nacional de Dansa Contemporània, i amb l'actriu Ana Hernández Sanchiz.

A part de tots els concerts que elaborarà al Centre Cultural Kirchner, Ignacio García també té preparat una sèrie de concerts durant la temporada de 2019/2020. Participant amb la Simfònica de Montevideo; la Simfònica de Tenerife; l'Orquestra de Navarra i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.