El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Ignacio García-Vidal invitat per a dirigir en l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina

Dirección Nacional de Organismos Estables/Georgina García

També han colaborat ballarins de la Companyia Nacional de Dansa Contemporània d'Argentina i l'actriu Ana Hernández Sánchiz.

L'esdeveniment ha tingut lloc des del 7 fins al 9 de setembre.

El director d'orquestra Ignacio García-Vidal, de Cocentaina, torna al CCK (Centro Cultural Kirchner) de Buenos Aires per quarta vegada, com a director invitat per a l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina, en aquesta vegada per a la 70a temporada, dirigint tres concerts.

Cal destacar que Ignacio ja fa molt de temps que està dins del món de la música, fins al punt que ha arribat a dirigir en l'Orquestra Filharmònica del Teatre Colón a Buenos Aires, l'Orquestra Filharmònica de Montevideo, l'Orquestra Simfònica de Salta, al Mar de Plata, Santa Fe o Tucumán.

En aquesta ocasió, per a l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina que ha tingut lloc des del 7 fins al 9 de setembre, ha interpretat el ballet 'Les estacions' op. 67 d'Alexander Glazunov, amb una producció especial que ha comptat amb ballarins de la Companyia Nacional de Dansa Contemporània d'Argentina i l'actriu Ana Hernández Sánchiz.

Dirección Nacional de Organismos Estables/Georgina García

Segons Ignació "Ha sigut un privilegi dirigir de nou a l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina amb aquests meravellosos músics i ballarins, formant part de la seua 70a temporada en aquest temple de música com és el CCK".

Cal dir que García-Vidal també farà presencia en Espanya, on està habitualment, dirigira diferents concerts. En gener i maig de 2019 tornara a l'Orquestra Simfònica de Tenerife; en febrer dirigira a l'Orquestra Simfònica de Navarra, i en abril i juny realitzara el seu debut en el Teatre Reial de Madrid, en una producció junt l'actor Luis Piedrahita.