El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Rafa Briet, nou director general de Vivenda de la Generalitat

Rafa Briet / Aramultimèdia
Substitueix Rebeca Torró, que assumei l'acaldia temporal d'Ontinyent

Segons informa la cadena SER per mitjà de la seua web, aquest divendres, el Ple del Consell de la Generalitat nomenarà Rafa Briet com a director general de vivenda, Rehabilitació i regeneració Urbana. Pren el càrrec de Rebeca Torró, que el deixa per assumir les competències de Jorge Rodríguez a l'Ajuntament d'Ontinyent. Torró serà alcaldessa accidental mentre Rodríguez soluciona els problemes amb la Justícia en el cas 'Alqueria'.

No hi ha confirmació oficial de la Generalitat, però la Cadena SER de la Comunitat Valenciana, en la seua web, avança aquest nomenament.

Qui fora alcalde de Cocentaina des del 2007 fins el 2015, ocuparà aquesta nova responsabilitat dins la Conselleria d'Habitatge. Briet és actualment diputat autonòmic pel PSOE a les Corts i responsable del PSPV a la seua comarca.

Efecte 'dòmino' al PSPV

El canvi ve obligat per l'abandó de Jorge Rodríguez com a alcalde d'Ontinyent i president de la Diputació arran del presumpte cas de corrupció batejat per la Policía com 'Alqueria'. Rebeca Torró deia de ser directora general i passa a ser alcaldessa interina mentre Rodríguez es defensa de les acusacions per les quals la Guàrdia Civil el va detindre la setmana passada. ARa està en llibertat amb càrrecs..