El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Rafa Valls vestirà el maillot del Bahrein-Merida en 2020

Rafa Valls Ferri

Rafa Valls coincidirà amb el conegut ciclista Mikel Landa. Ambdós van córrer junts les dues últimes campanyes amb Movistar Team.

 El ciclista contestà complirà la seua tretzena temporada com a professional en el Bahrain Merida. Un dels companys que tindrà en l´equip serà Mikel Landa, amb el que ja ha estat les dues últimes temporades. 

Rafa Valls no ha tingut la sort que haguera desitjat en la seua carrera, ja que les lesions l´han danyat en més d´una ocasió. Als seus 32 anys encara vol ampliar el seu palmarés. Rafa ha guanyat amb el Movistar la 96 edició de la Clasica de Ordizia, també ha disputat tres Giros de Italia, dos voltes a Espanya i cuatroTour, on va quedar segon en Les Rousses, en 2010 concretament, només superat per Chavanel. Mencionar també la conquesta d´una etapa en 2015 i la clasificació general del Tour de Oman, per davant de ciclistes com Van Gerderen i Valverde.

Rafa encara té molt ciclisme per donar a l´aficionat i confia que amb el canvi d´equip la sort l´acompanye. Sort que arribarà amb el treball i la constància, característiques innates d’aquest gran ciclista.