El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El contestà Ignacio García-Vidal dirigirà l'Orquestra Simfònica de RTVE

Serà el pròxim 15 de març en el Teatre Monumental de Madrid. García-Vidal ja va dirigir l'Orquestra Simfònica de RTVE el 2012 dins del programa 'Jóvens Músics'. Ara ho fa com un dels mestres espanyols més consolidats amb una llarga trajectòria entre Espanya i l'Argentina. 

El director d'orquestra contestà, Ignacio García-Vidal, es posarà al capdavant de l'Orquestra Simfònica de RTVE per a oferir un concert amb obres poc habituals de Dukas, Elgar o Bizet. A més, estrenarà en Espanya la peça "The Sneetches", un poema simfònic per a narrador i orquestra del compositor espanyol establert a Berlín Lorenzo Palomo. 

Serà la segona vegada que Ignacio García-Vidal es pose al capdavant d'aquesta orquestra, després que ho fera el 2012. La diferència és que en eixe moment ho va fer dins del programa 'Joves Músics', i ara ho fa ja com a director reconegut internacionalment. El concert tindrà lloc el pròxim 15 de març en el Teatre Monumental de Madrid, i s'emetrà per Ràdio Clàssica i La 2 de TVE. 

És tan sols una de lesmoltes cites d'Ignacio García-Vidal per aquest 2019. De gener a maig està previst que dirigisca l'Orquestra Simfònica de Tenerife a l'Auditori de l'illa. En febrer estarà a Navarra per dirigir l'Orquestra Simfònica al Baluarte de Pamplona. I entre abril i juny està previst que faça 8 actuacions amb l'actor Luis Piedrahita en el Teatre Real de Madrid amb la JORCAM

Això pel que fa a Espanya, però a l'Argentina dirigirà a l'abril l'Orquestra Simfònica de Rosario; i de setembre a octubre estarà amb l'Orquestra Simfònica Nacional Argentina amb dos programes en el Centro Cultural Kirchner de Buenos Aires. Finalment, també a Sud-amèrica, estarà al Teatre Solís d'Uruguai amb la simfònica de Montevideo al mes de novembre.

Tot açò sense oblidar que és el cap pensant i organitzador d'un dels esdeveniments musicals de les nostres comarques amb més repercussió, el Sent-Me de Cocentaina, que se celebra cada mes de juliol.