El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cor Diatessaron de Molina de Segura, guanyador del 39° Certamen Coral Fira Tots Sants

Primer premi cor Diatessaron de Molina del Segura.

El Grupo Vocal “Amitié” de Langreo ha conseguit el Premi del Públic i el Segon Premi.

El Cor Diatessaron de Molina de Segura, procedent de Múrcia, ha aconseguit el Primer Premi del 39° Certamen Coral Fira Tots Sants de Cocentaina, dotat amb 3000 €. Aquesta formació coral ha obtingut la classificació per a participar en el V PREMI FIRACOR, edició extraordinària del certamen a celebrar en 2020.

El Grupo Vocal “Amitié” de Langreo d'Astúries ha sigut reconegut per partida doble, el Segon Premi dotat amb 1.800 € i el Premi de Públic dotat amb 600 €. El Tercer Premi ha recaigut en la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat de Barcelona, dotat amb 1200 €.

Els tres cors han obert la seua actuació amb l'obra obligada del compositor i director Josep Robert Sellés i Camps que va dedicar la peça al seu fill Robert. "Mareta, Mareta" està composta a partir de la cançó popular valenciana amb el mateix títol. Amb aquesta obra, l'organització i el compositor reten homenatge a la celebració del "V CENTENARI DEL MIRACLE DE LA MARE DE DÉU " que Cocentaina celebra en honor a la seua Patrona la "MARE DE DÉU DEL MIRACLE".

El públic assistent al Centre Cultural El Teular, ha pogut col·laborar amb la compra de la seua entrada amb una causa solidària, ja que la recaptació íntegra de taquilla serà destinada al Projecte de Caritat del “V Centenari del Miracle de la Mare de Déu”, coordinat per les associacions locals PIA Unió i Càritas Interparroquial.

Segón premi grup vocal Amitié de Langreo.

 

Tercer premi coral jove del Conservatori de Sant Cugat.