El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

El coronavirus deixa el Patí Alcòdiam sense ascens a l'Ok Lliga

L'equip d'Alcoi haurà d'esperar un any

Només ascendeix directament el campió, en aquest cas, el Vendrell

Mala sort, molt mala sort per al Patí Alcòdiam Salesians, que estava fent una segona volta de competició fantàstica. La Federació ha cancel·lat el campionat i només ascendeix el primer. El PAS anava segon només 3 punts per darrere.

L'argumentació que ha explicat la Federació d'hoquei sobre patins, és que serà molt difícil continuar la lliga amb els condicionats marcats per culpa de la pandèmia. Per això, donen per acabada la Lliga regular i prenen les següents determinacions:

1.-Donar per finalitzades les competicions dels dos grups amb el resultat classificatori existent en el moment en què es va acordar l'Estat d'Alarma (jornada 16).

2.-Proclamar campions dels dos grups als equips que ocupen la primera posició en cadascun d'ells, els quals ascendeixen a l'OK Lliga.

3.-NO celebrar Play off de Promoció amb equips d'OK Lliga.

4.-NO Descendir cap equip.