El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Coronavirus obliga a suspendre un congrés d'AITEX

Façana d'AITEX

La conferència de Christian Gálvez prevista per al 12 de març per a la Festa del Llibre de Muro també ha sigut cancel·lada.

El Congrés d'R+D aplicat que l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) havia programat per al dijous 12 de març ha sigut suspés atenent a les recomanacions dels organismes oficials per a evitar l'expansió del Coronavirus. La nova data de celebració serà comunicada en les pròximes setmanes.

El congrés comptava amb el suport de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i estava confirmada l'assistència de la seua directora Júlia Company. Per a l'acte estava prevista l'assistència de més de 120 professionals d'empreses tèxtils.

No és l'única cancel·lació prevista a les nostres comarques a causa del Coronavirus, i és que la conferència del televisiu Christian Gálvez en Muro per al mateix 12 de març també ha sigut cancel·lada. La xarrada estava emmarcada dins dels actes de la XXV Festa del Llibre de Muro. La resta d'actes del dia es mantindran, segons confirmen des de l'Ajuntament de Muro. Aquesta mesura és deriva de les disposicions de la Comunitat de Madrid, per les quals s'aconsella als seus residents no viatjar fora de la Comunitat si no és que és estrictament necessari.