El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

"El Cuento del buen ladrón": Nou video-clip de Jesús Lara

Més vídeo-clips de Jesús Lara:

Maldito Rock and roll

Putas del Rock

És la darrera creació del cantant i músic alcoià, Jesús Lara. De la mà del realitzador, productor i creatiu, Gilberto Dobón, ha tret al món un nou vídeo-clip que es pot trobar a YouTube i que correspon a un dels seus últims temes; "El cuento del buen ladrón".

Té la música com a Religió, i no es cansa de produir discos i també vídeo-clips de qualitat professional. Amb el seu propi estudi de gravació i la sempre generosa col.laboració del realitzador Octavi Masià i del productor Gilberto Dobón, ha parit un nou video-clips titulat 'El Cuento del buen ladrón". Un vídeo que se correspon amb la lletra i al tema que aparéix en el seu darrer disc de 2017, 'El Profeta perezoso'

Actores secundarios Records és qui ha editat aquest disc i també el clip que ha tingut molt bona acceptació a les xarxes. 

En el vídeo col.laboren, a banda de Dobón i Masià (habituals en la trajectòria audiovisual de Lara), Toni Miranda, Luis Prado y Eusebio Poncela en la qüestió gràfica.

Acompanyen Jesús els seus actuals músics de capçalera: Javi Expósito, Ilia Barrachina, Rubén Priego i Carlos Aracil. Els músics actuen en un play back al més pur estil anys 80-90 amb muntatges paral.lels i amb l'aportació inestimable del jove Dimas Lara, que aporta els seus dibuixos. Lara i els seus alternen els seus instruments professionals amb els de joguet cedits per un nombrós grups de xiquets i xiquetes integrats per Nico, Laura, Jorge, Girum, Júlia, Ainia, Martí i Manel.

'El Cuento del buen ladrón' és un nou single de Jesús Lara, dedicat, en aquesta ocasió al seu fill més jove, Dimas Lara Orta.