El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cuiner Jordi Sanus imparteix el primer curs del Centre de Turisme Interior d'Alcoi

El cuiner Jordi Sanus amb els participants del primer curs del CDTI.

 Per a assistir a totes aquestes activitats així com per a participar en els cursos gratuïts, cal inscriure's a través del web.

Primera activitat formativa que acull el Centre de Turisme Interior (CdTI) d'Alcoi a la seua seu provisional del CIP FP Batoi. L'acció ha consistit en un curs sobre formació pràctica en gastronomia, impartit pel cuiner Jordi Tota, del restaurant alcoià l'Amagatall de Tota.

És el primer dels 8 cursos que tindran lloc (si el protocol per a combatre el coronavirus ho permet) en la seu temporal d'Alcoi, el CIP FP Batoi, com en Cocentaina, Villena i Biar. El centre de Batoi acollirà les accions formatives previstes en Alcoi, fins que es puga traslladar a la futura Illa de Rodes, una vegada estiga a punt la instal·lació.

En aquest primer curs han participat 16 professionals del món de l'hostaleria, que han aprés de la mà de Sanus tècniques d'elaboració de diferents receptes, totes elles sense productes d'origen animal.

Els cursos a impartir en els pròxims mesos són: 'Tradició i evolució en rebosteria' a Alcoi; 'Pans artesanals per a restaurants' a Villena; 'Tècniques de tall i servei del pernil' a Alcoi; 'Varietats negres valencianes: Boval i Monastrell' a Alcoi; 'Gestionar i dirigir equips de treball: gestió de recursos humans' a Alcoi; i 'Creació de producte turístic agroalimentari' a Biar. Per a assistir a totes aquestes activitats així com per a participar en els cursos gratuïts, cal inscriure's a través del web.