El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El cuiner Bernd H. Knöller i el fotograf Xavier Mollà presenten el seu llibre al CIP FP Batoi d'Alcoi

Bernd H. Knöller i Xavier Mollà arrepleguen el premi pel seu anterior llibre, Ànima Mediterrània

Oferiran una classe magistral als alumnes d'hostaleria i turisme del CIP FP Batoi, però després també presentaran el llibre en un acte obert al públic en general. Aquest 3 de desembre a partir de les 19,30 hores.

Cuina i fotografia van de la mà, tal com demostren Bernd H. Knöller i Xavier Mollà en el seu últim llibre, Unànime. Un treball de tres anys en el que el propietari del restaurant RiFF de València i el fotògraf d'Ontinyent han combinat tota la força de la gastronomia i la imatge.

Suposa també la continuació del seu últim llibre junts, Ànima Mediterrània, guardonat l'any 2012 com el premi dels Gourmand Cook Book Awards. Sis anys després tornen amb aquest nou llibre amb "nous conceptes, mirades renovades, molta més experiència, molta més compenetració, més unanimitat de criteris. Un discurs completament diferent".

Bernd H. Knöller i Xavier Mollà estaran a Alcoi, en concret al CIP FP Batoi, per a presentar el seu llibre als alumnes d'hostaleria i turisme, als que oferiran una classe magistral. Però a més, i donada la importància dels visitants, des del CIP FP Batoi fan també una presentació oberta al públic en general. Serà dilluns 3 de desembre, a partir de les 19,30 hores, a Batoi.