El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El curs escolar començarà el 9 de setembre per a tots els cursos

Primer dia de classe en un dels col·legis de les nostres comarques /imatge d'arxiu

El curs 2019-2020 començarà el 9 de setembre i acabarà el 18 de juny per a infantil i primària, i el 16 de juny en secundària. També es proposen les festes de Nadal i Pasqua.

Comencem juny, el mes de la jornada reduïda als col·legis, del final d'extraescolars i fi de cursos i d'exàmens importants (d'ací no res comencen les proves de la PAU). I també és el moment d'organitzar el curs següent. Així, la conselleria d'educació ha proposat el calendari per al curs 2019-2020, i que estableix l'inici de curs el 9 de setembre. Per a tots: infantil, primària, secundària, batxillerat i Formació Professional. Tan sols queden a banda els alumnes de programes formatius de qualificació bàsica, que començarien el 23 de setembre.

Així ho ha traslladat la conselleria a la taula sindical. Segons aquesta proposta, el curs 2019-2020 acabaria el 18 de juny per a infantil i primària, mentre que secundària, batxillerat i Formació Professional acabaria el 16 de juny.

També s'estableixen les vacances. Les de Nadal del 23 de desembre al 6 de gener; i les de Pasqua del 9 al 20 d'abril. I es consideren festius el 9 d'octubre, l'1 de novembre, el 6 de desembre, el 19 de març i l'1 de maig.