El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Deportivo Alcoyano baixa a Tercera Divisió

Es confirma la tragèdia i el Deportivo Alcoyano és equip de Tercera divisió en caure a El Collao davant 4.000 ànimes per 0 a 1 davant del Celta B. Els de Barrera han tingut incomptables ocasions, però la pilota no ha volgut entrar. Difícil es presenta el futur del club que presideix Juan Serrano. En deu anys, de Segona A a tercera.

El que ningú no volia veure i creure ha passat. Tristesa infinita per a la família alcoianista que no ha pogut fer res més davant d'un equip sense ànima des de fa moltes setmanes i que va deixar escapar, de manera incomprensible, la victòria davant del Conquense fa ara dues setmanes, un triomf que els haguera deixat en Segona B. ARAMULTIMÈDIA ofereix el resum en vídeo més complet.

Cert és que els de Barrera ho han intentat amb moltes i molt bones ocasions, però sense èxit. Si no hi ha ànima ni compromís, l'esport és infalible. El Celta B, tot i ser un equip filial, s'ha mostrat molt més rocós i sòlid que el Deportivo. Fins i tot semblaven els veterans perdent temps, simulant lesions i provocant al rival.

A la fi, quan el Deportivo ho intentava a la desesperada, en un contracolp fàcil, els de Vigo s'han avançat i han sentenciat. Apeh, el jugador que va fer l'1 a 0 a terres celtes, ha aconseguit el 0 a 1.

Toca reflexió, començar de zero i repensar el club.

 

Alineacions

Alcoyano: Bañuz, Barreda, Navarro, Hermosa, Anaba, Omgbà, Ruso, De Lerma, Lino, Pino i Rubio.

Celta B: Ivan, Ros, Manu, Elande, Sergio, Rai, Álex, Pastrana, Bermejo, Iban i Apeh

Àrbitre: Alfono Vicente Moral, del col.legi de CAstella-Lleó