El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Deportivo Alcoyano de les grans ocasions guanya l'Osca i aspira a un 'gran' en Copa

  • Jorge Moltó, natural d'Alcoi. s'ha reivindicat en marcar el gol de la victòria.
  • Mourad ha fet un gol de 'crack, en carrera, amb força i amb molta classe

Ho ha tornat a fet. El Deportivo ha ressorgit i ha tornat a regalar la seua afició un triomf èpic en Copa. Amb el camp buit per la Pandèmia, a un grau sota zero i amb sensibles baixes, ha superat l'Osca de Primera Divisió per 2 a 1 amb gols de Mourad i Moltó. Reial Madrid, Barça, Reial Societat o Sevilla esperen l'Alcoyano.

Èpic, apassionant i amb tots els ingredients d'una gran nit de futbol excepte el públic. L'equip li ha dedicat el seu poble aquest gran triomf sobre l'Osca (2-1), una afició castigada per la Pandèmia.


Temperatura quasi sota zero, fang, aiguaneu i un equip de circumstàncies amb les baixes de Juli, Raillo, Carbonell o Diakité. Els de Parras han sabut sobreposar-se a totes les dificultats i fins i tot s'han permés el luxe d'errar un penal. Jony no passa pel seu millor moment com a llançador des dels 11 metres, però els seus companys han compensat l'errada amb el triomf.


L'Osca, sense Rafa Mir ni Ontiveros (els seus dos millors jugadors), ha eixit molt bé i ha volgut marcar prompte. La banda esquerra, amb Alberto Rubio i Jordan prou despistats, ha estat la via perfecta perquè l'Osca entrara i centrara al punt de penal. Però ha estat el Deportivo qui ha colpejat primer amb un gol al contracolp d'una locomotora anomenada Mourad. El davanter cedit per l'Elx ha cavalcat 20 metres i ha sorprés des de fora de l'àrea el meta aragonés.


A partir de la mitja hora de partit, l'Osca ha reaccionat i ha tingut contra les cordes el Deportivo. Així, a 6 per al descans, ha empatat Seoane en arreplegar un baló mort que ha deixat José Juan després de fer una aturada de les seues.
En el segon acte, l'Osca ha estat superior en moltes fases. El fons d'armari s'ha notat, i mentre el Deportivo tenia fins a 3 juvenils en la banqueta, els aragonesos incorporava tres jugadors de primera divisió.


Jony

El major dels Ñiguez ha tornat a errar un penal, exactament igual que en La Nucia el dia de l'Atzeneta en el pla off. Una ocasió així, desaprofitada, se sol pagar amb la pèrdua del partit. Però el Deportivo s'ha refet i amb l'entrada de Moltó i Antón, les coses han millorat. Abans hauria d'haver arribat el gol, però la rematada de cap de Mourad l'ha treta espectacular el meta de l'Osca.
A 6 per al final, en una jugada a tres tocs entre Camacho, Ángel i Moltó, acabava amb el gol, molt col.locat i en semi-errada del porter, a qui li l'han clavat entre les cames.
Bogeria al Collao i moltíssima alegria, Divendres a les 13 hores, sorteig. El Deportivo espera el Madrid o el Barça.